Hae
 

 More From Region

 

Yleistiedot

Galileasta
Galilean erityispiirteitä ovat korkeahuippuisten vuorten jonot, joki, useat virrat, lukuisat purot, alkukantaiset maisemat, ikivihreät vuoret, tiheät luonnolliset lehdot, laaksot, järvet, harva asutus ja monet vaeltajat ja turistit. 

Tällä sivulla:

Yleistiedot Galileasta

Pohjois-Israelissa sijaitseva vuoristoinen Galilean alue jakautuu kahteen osaan  - Pohjois-Galileaan ja Etelä-Galileaan. Pohjois-Galilean korkein vuori on Har Meron, jonka huippu on 1 208 metriä merenpinnan yläpuolella. Etelä-Galilean korkein piste taas on Kamon-vuoren huippu, joka on 602 metriä merenpinnan yläpuolella.


Runsaiden vesistöjen ja Galilean laaksojen hedelmällisen maaperän ansiosta alue on ollut tiheästi asuttua muinaisista ajoista lähtien. Nykyään alueella asuu koko Israelin suurin eri etnisten ryhmien yhteisö.

Alueella on druusi-kyliä (Beit Jan,
Peki’in) sekä tserkessi-kylilä(Reikhaniya, Kfar Kama), jotka varjelevat muinaisia perinteitään. Lisäksi alueella on arabikyliä, joissa on muslimienemmistö (Kafr Yasif) ja kyliä, joissa enemmistö asukkaista on kristittyjä (Fasuta), sekä kyliä, joissa on kumpiakin yhtä paljon (Ma’alot Tarkhisha).

Galilea on yksi Israelin tärkeimmistä turistikeskuksista, ja se tarjoaa lukuisia eri turistikohteita. Alueella on esimerkiksi valtiollisia muinaiskyliä (kuten Bar’am,
Tsipori, Beit She’arimMonfort ja Kohav Hayarden); Israelin modernin asutuksen alkuajoilta peräisin olevia moshava viljely-yhteisöjä, jotka kertovat sionismin synnyn tarinan (Metula, Yesud Ha-Ma’ala, Rosh Pina); kauniita luonnonpuistoja (Hula-järvi Har Meron, Bar’am Forest, Nahal Kziv sekä monia muita); juutalaisten pyhiä kohteita kuten pyhiä hautoja ja muinaisia synagogia ( kaupungeissa Safed (Tsfat) ja Tiberias); sekä kristittyjä pyhiä kohteita, joissa monet pyhiinvaeltajat vierailevat matkallaan Pyhässä maassa  ( Nasaret, Kfar Nahum (Kapernaum), Jordanjoki ja Genesaretinjärvi.

 

Monet turistikohteet, luonnollinen kauneus ja henkeäsalpaavat maisemat tekevät Galileasta ainutlaatuisen. Galileaa on kutsuttu jopa Israelin Toscanaksi tai Provenceksi. Galilea on kaiken kaikkiaan lumoava alue, joka tarjoaa lukuisia nähtävyyksiä ja elämyksiä.

 

 Sites & Attractions

 
The winery was established in 2003 and it produces approximately 100,000 bottles annual...
The purpose of this site is to preserve the Palmakh's heritage and to pass it on. There...
The winery was established in 2004 and it produces 2,500 bottles annually. This is a ho...
The winery was established in 2007 and it produces about 1,500 bottles annually. It is ...
The winery was established in 2006 and it produces fruit wines (liqueurs) from various ...
The winery was established in 2003 and it produces 7,000 bottles annually. The producti...
 

 Accommodations

 
​Nahsholim is situated just off the beach of historical "Dor Bay", "Tant...
​Luxury compound containing two luxury suites with all the amenities. Large pool area h...
A beautiful suites complex planted in the heart of a peace
 

 VideoSideVWP

 
 

 RelevantArticle

 
 

 Events In Area

 
 

 Untitled

 
Galilea