Hae

Lisää tältä alueelta

Safed

Safed on kuvankaunis kaupunki taiteilijoille ja henkisyyden etsijöille, ja sen pyhä tunnelma on kiedottu mystisyyden viittaan. Safedin vierailijat voivat aistia kaupungin lämpimän otteen, kun he kulkevat sen kujilla viehättävien kivitalojen välissä, jossa taiteilijat pitävät studioitaan ja työpajojaan.

Tällä sivulla:

Safed

Vierailu Safedissa on taivaallinen kokemus, kiitos sen sijainnin vuoren huipulla ja puhtaan vuoristoilman.

 

Vanha Galilean kaupunki on Israelin korkeimmalla sijaitseva kaupunki, josta on henkeäsalpaavat maisemat Galileaan talvella, kun vuoret ovat vihreitä ja Hermon vuoren huippu peittyy lumeen.

 

Safed on yksi Israelin neljästä pyhästä kaupungista. Se on ollut hengellinen keskus 1600-luvulta lähtien, jolloin se oli Kabbala-liikkeen (juutalaisen mystiikan) keskus. Kabbalaiset mystikot asuivat, opiskelivat, opettivat ja kirjoittivat kaupungissa, jonka monet haudat ovat kunnianosoitusten kohteena.

Juutalaisen korttelin kuvankauniiden kujien varsilla on piilossa olevia sopukoita, kauniita synagogia, joiden rikas menneisyys näkyy niiden korkeissa katoissa, värikkäissä koristuksissa ja ikivanhoissa toorakääröissä.

 

Taiteilijoiden kortteli sijaitsee Safedin vanhassa arabikorttelissa. Taiteilijat asuvat ja työskentelevät studioissaan upeissa vanhoissa taloissa, ja heidän maalauksensa ja taide-esineensä täyttävät näyteikkunat, joista niitä voi katsella kapeita kujia käveltäessä.

 

Safedissa on myös kiehtovia museoita, jotka kertovat kaupungin historiasta, ylellisiä hotelleja, jotka ovat säilyttäneet antiikkisen ilmeen, sekä valtava ristiretkeläisten linnoitus. Kaupungissa järjestetään myös lukuisia festivaaleja, jotka ovat täynnä väriä ja tunnelmaa.

 

Vierailu Safedissa on kuin maalauksen tutkimista. Kaupungissa viiniköynnökset kasvavat pitkin kivitalojen seiniä ja koristeellisia rauta-aitoja, sen parvekkeilta ja kiemurtelevilta kujilta avautuvat kauniit näköalat. Safed on kaupunki lomanviettäjille ja matkailijoille, taiteilijoille ja rabbeille, historialle ja perinteille.

 

Löydä muinaisen Safatin salaisuudet ja lue lisää kaupungista: www.safed.co.il

Majoituspaikat

Old family hotel overlooking Lake Kineret, the Golan Heights and Mt. Hermon. Guests hav...
Hotel offers rooms with double beds and additional bed for children. Large families can...
Hotel with accessorized rooms and suites with Internet access, among other features. Th...
The renovated hotel is located on the shore of the Red Sea on the promenade a short wal...
Kaupungit, kohteet ja maantieteelliset alueet