Hae
 

 More From Region

 

Asuminen

Israelissa on laaja valikoima hotelleja joka makuun, tarkoitukseen ja joka kukkarolle.

Tällä sivulla:

Asuminen Hotellit
Israelissa on yli 300 hotellia aina pienemmistä majataloista suuriin, ylellisiin viiden tähden hotelleihin asti. Hotellien hinnat vaihtelevat vuodenajan ja tason mukaan. Hinnat ilmoitetaan Yhdysvaltain dollareina. Annettuihin hintoihin ei ole lisätty 15 %:n palvelumaksua, joka lisätään hintaan.


Useimmissa Israelin suurissa hotelleissa on konferenssi- ja kokoustiloja, jotka on varustettu audiovisuaalisella välineistöllä, jotka ovat IACPO:n suositusten mukaisia. Monet hotellit antavat käyttää konferenssi- ja kokoustiloja ilmaiseksi edellyttäen, että osanottajien määrä on suuri ja, että he asuvat kyseisessä hotellissa. Kaupunginosien toimikunnat ja virkamiehet voivat joissakin tilanteissa järjestää konferenssiin osallistujille erityisohjelmaa/järjestelyitä, kuten illanistujaisia, alennettuja sisäänpääsymaksuja turistikohteisiin jne. Jos kiinnostusta löytyy, voivat paikalliset koulutusinstituutiot, tutkimuskeskukset ja yritykset järjestää juhlatilaisuuksia ja erityisiä eri tuotteiden tai projektien esittelytilaisuuksia.

Lisätietoja Israelin hotelleista antaa: Israel Hotel Association.


Kibbutz-hotellit

 

Hepreankielinen sana kibbutz tarkoittaa "yhteisasumista". Kibbutsi on israelilainen ilmiö, joten kibbutsissa asuminen tai vieraileminen on ainutlaatuinen kokemus. Kibbutsi on pienempi maalla sijaitseva yhteisö, joka rakentuu ajatukselle yhteisomistuksesta ja yhteistyöstä tuottamisen, kulutuksen ja koulutuksen osalta. Kibbutsin omistavat ne henkilöt, jotka asuvat ja työskentelevät kibbutsilla. Yhteisön jäsenet eivät saa palkkaa vaan saavat kibbutsin kautta asumisen, koulutuksen, sairaanhoidon, sosiaaliset ja muut tarpeensa täytettyä. Ensimmäiset kibbutsit perustettiin noin 40 vuotta ennen Israelin valtion perustamista (1948). Lähes 130 000 ihmistä asuu Israelin eri alueilla sijaitsevissa 269 kibbutsissa. Suurin osa kibbutseista keskittyy yhä maanviljelyyn, mutta monet ovat siirtymässä teollisempaan talouden muotoon, mikä on muuttanut kibbutsien ja niiden jäsenien olosuhteita viime vuosien aikana. Vaikka maanviljely on yhä tärkeä osa kibbutsien toimintaa, monet kibbutsit ovat mukana muilla elinkeinoalueilla, kuten esimerkiksi matkailussa.

Useilla kibbutseilla on alueillaan hotelli, josta satunnainen kävijä voi saada käsityksen siitä, kuinka kibbutsilla eletään. Vierailla on myös mahdollisuus nauttia rentoutuneesta ilmapiiristä maalaismaisemassa, koska monet kibbutsit sijaitsevat historiallisten, arkeologisten ja maantieteellisesti kiinnostavien paikkojen lähistöllä. Joillakin kibbutseilla järjestetään kävijöille erityisiä ohjelmia, jotka sisältävät retkiä ja tilaisuuksia, jotka kertovat kibbutseista. Useimmat kibbutsihotellit ovat Israel Kibbutz Hotels Chain –yhdistyksen jäseniä, mikä on Israelin suurin hotellien. lomakylien ja maaseutuasumisen verkosto.

Lisätietoja Israel Kibbutz Hotels Chain -yhdistyksestä antaa:
The Israel Kibbutz Hotels Chain
41 Montefiore St., Tel Aviv
Puhelin: 03-560-8118, Faksi: 03-560-8360,

Lisätietoja kibbutsilla asumisesta ja työskentelemisestä: info@igto.se


Retkeilymajat

IYHA eli Israel Youth Hostel Associationilla (osa International Youth Hostel Associationia ja sen yhteistyökumppani) on noin 30 retkeilymajaa Israelissa kaikenikäisille vieraille. Kaikki retkeilymajat tarjoavat yösijan usean hengen saleissa ja useimmilla on ravintola tai tilat, joissa voi valmistaa ruokaa. Osa retkeilymajoista tarjoaa myös asumista perheille, joilla on vähintään yksi lapsi. Henkilökohtaiset varaukset tehdään ottamalla yhteys retkeilymajaan suoraan. Ryhmävaraukset tulee tehdä IYHA:n kautta.

IYHA järjestää myös kiertomatkoja tai pakettimatkoja nimikkeellä "Israel on the Youth Hostel Train". Matka sisältää yöpymisen retkeilymajassa, aamiaisen ja päivällisen, bussimatkan, opastetun puolipäiväkiertueen, vapaan pääsyn kansallispuistoihin ja tiedotemateriaalin.

Lisätietoja:
Israel Youth Hostels Association
1 Shazar Street, Jerusalem, 91060
Puhelin: +972 –(0)2-655-8400 Faksi: +972-(0)2-655-8431

Halutessasi esitteen ja kartan retkeilymajoista Israelissa, ota yhteyttä: info@igto.se

Kirkon järjestämä/kristitty asuminen

Eri kristillisillä yhteisöillä on usein asumistilat lähellä kristinuskolle tärkeitä paikkoja. Nämä asumukset ovat usein erittäin edullisia. Asuakseen asuntolassa ei tarvitse olla kristitty, mutta on oltava valmis noudattamaan annettuja sääntöjä.

Lisätietojen kirkon tarjoamista asumismahdollisuuksista antaa:
Christian Information Center 
Puhelin: +972 –(0)2-627-2692 Faksi: +972 –(0)2-628-6417
tai paikallinen
Tourist Information Office

Luontokoulut

SPNI tai "Society for the Protection of Nature in Israel" on verkosto, joka koostuu 26:sta eri puolilla Israelia sijaitsevasta luontokoulusta. Koulut ovat erikoistuneet oman alueensa luonnonhistoriaan ja ekologiaan. Useimmissa luontokouluissa voi yöpyä ja niissä on usein mahdollisuus valmistaa ruokaa ja joissakin tapauksissa myös ostaa ruokaa. Luontokoulut sijaitsevat yleensä kaukana kaupungeista ja asutusalueista. Usein luontokoulut järjestävät kiertoajeluita ja opastettuja vaellusretkiä.

Lisätietojen saamiseksi tai varauksen tekemiseksi ota yhteyttä:
SPNI Tourist Service 
4 Hashefela Street, Tel Aviv, 66183
Puhelin: +972 –(0)3-638-8666 Faksi: +972-(0)3-6877695
Sähköposti: teleteva@spni.org.il

Maaseutumatkailu

 

Kaikkialla Israelissa etelästä pohjoiseen kibbutsi- ja moshava-maanviljelykommuunit, kaupungit, kylät ja asutusyhdyskunnat tarjoavat hemmottelevia vierashuoneita, joiden varustus on suunniteltu tarjoamaan sinulle loman maaseudulla, kaukana kaupunkien melusta ja lähellä luontoa, kivenheiton päässä Israelin kauneimmista maisemista ja ihmeistä.

Sanonnan mukaan sinun pitää asua maan asukkaiden joukossa, oppia heidän tapansa, puhua paikallisten kanssa ja oppia heidän tapansa elää, ennen kuin todella tunnet maan. Ehkä juuri tästä syystä Israelin maaseutumatkailu kukoistaa ja lisää jatkuvasti suosiotaan matkailijoiden joukossa.

 

Maaseutukokemus antaa sinulle mahdollisuuden nähdä syrjäisiä yhdyskuntia ja tavata niiden asukkaita, joista useimmat ovat maanviljelijöitä, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi ja tarjoavat viehättäviä lomahuoneistoja ja asuntoja aivan omien viljelystensä ja puutarhojensa äärellä. Nämä majoitusvaihtoehdot ovat usein sijoitettu historiallisten kohteiden lähelle, joten voit helposti ja nopeasti tavoittaa maan jokaisen alueen ja samalla tutustut erilaisiin yhdyskuntiin ja elämäntyyleihin.

 

Maaseutumatkailu on kehittynyt huomattavasti viime vuosikymmenien aikana. Nyt tämä lomamuoto tarjoaa lämminhenkisen vaihtoehdon, joka sisältää majoituksen maalaisympäristössä luonnon keskellä ja herkulliset ateriat, jotka on valmistettu parhaista paikallisista tuotteista.

Tarjolla on laaja valikoima vierashuoneita, perhelomia tai houkuttelevia mökkejä, joissa on henkeäsalpaavat maisemat. Majoitus voi olla kibbutsin vihreiden peltojen keskellä tai vuorten rinteillä, puutarhojen ja lehtojen keskellä, rannalla tai jokien varrella. Osa mökeistä on varustettu upeilla yllätyksillä, kuten kahden hengen porealtailla ja tuoksukynttilöillä romanttisia iltoja varten, kun taas toiset tarjoavat aktiivilomaa maataloudessa, kuten hedelmien poimintaa satokaudella, vierailuja navettaan tai lampolaan, ratsastusta ja ajeluja traktorin vetämässä perävaunussa, vierailuja hedelmien ja vihannesten pakkaamoon ja tutustumista oliiviöljyn tai viinin valmistukseen. Kohteissa on myös uima-altaita, lapsille varustettuja leikkikenttiä ja riippumattoja rentoutumiseen kauniissa maisemassa. Sinun tarvitsee vain uppoutua maaseudun rauhaan ja loppumattomaan rauhallisuuden tunteeseen.

 

Leirintä

 

Israelissa äskettäin uuden tulemisen kokeneet leirintäalueet ovat ainutlaatuinen elämys. Vuosien ajan leirintä oli vain luonnonystävien harrastus, mutta nyt leirintä on erittäin suosittu lomanviettotapa nuorille ja lapsiperheille. Monet ovat hotellien, vierashuoneiden ja retkeilymajojen jälkeen tulleet siihen tulokseen, että leirintäalueet tarjoavat upean tavan nauttia lomasta luonnon helmassa. 

 

Israel on patikkaretkien ja vaeltajien maa. Sen luonnonihmeet ja suojelualueet, vuoret, metsät ja joet ja niiden vaellusreitit houkuttelevat monia joko kävelemään, pyöräilemään tai maastoautoilemaan. Vaelluskokemus on parhaimmillaan, kun siihen liitetään nukkuminen ulkona tähtien alla. 

 

Retkeilyalueiden viehätys matkan tai loman aikana on niiden ilahduttava yksinkertaisuus. Retkeilyalueita on tasaisesti ympäri Israelia, ja ne tarjoavat vieraalle laajan palveluvalikoiman sisältäen laajat ruohikot ja varjostavat eukalyptuspuut, pöydät ja penkit, kioskit ja ravintolat, leikkikentät, vesiliukumäet ja joukon muita houkutuksia sijainnista riippuen.

 

Esimerkiksi Ylä-Galileassa on mahdollista leiriytyä jokivarressa ja lasketella Jordan-jokea sisärenkaalla tai lautalla. Genesaretinjärveä ympäröi kymmeniä leirintäalueita, jotka tarjoavat vesiurheilua tai vesipuiston. Järven rannalla on useita hiekkarantoja, aurinkoa ja tilaa surffareille tai niille, jotka vain haluavat nauttia aalloista.

 

Negevin autiomaa tarjoaa beduiinileirejä tai paikkoja, joihin voi pystyttää teltan keskelle erämaan rauhaa tai Eilatin rannoille, jossa leireilijät voivat hemmotella itseään Punaisenmeren rannoilla tai harrastaa sukellusta koralliriutoilla.

 

Avoimissa luonnonsuojelualueissa kuten Ramonin kanjonissa tai Juudean erämaassa on osoitettu muutamia yöpymiseen tarkoitettuja leiripaikkoja, jotka auttavat suojelemaan alueen eläinten yöllistä rauhaa. Leiriytymisellä Israelissa on erityinen lisäarvo, joten leirintäalueet kukoistavat ja ne antavat mahdollisuuden nauttia laatuajasta ja rentoutumisesta todellisen loman vietossa. 

 

Hanki teltta, makuupussi ja reppu ja tule kokemaan todellinen Israel leirintäalueilla.

 

 Sites & Attractions

 
Ha-Carmel Street, whose entire length is the largest open market in Tel Aviv, long ago ...
Ha-Makhtesh Ha-Katan (The Small Crater), Makhtesh Khatsera, the most perfect of the Neg...
House of Israel's first prime minister, David Ben-Gurion, in a street named after him. ...
The longest cable car in Israel is just south of Kiryat Shmona. The ride to the top of ...
The winery was established in 2000 and it produces 30,000 bottles annually. This is a f...
Ruins of a wayside inn in the side of the Ramon Crater, which has been declared a World...
 

 Accommodations

 
The hostel is situated in north Jaffa, in a renovated Arab building, in the heart of ...
Nof Tavor Hotel is located in Izraeel Valley, facing Mount Tabor , and not far from Na...
The King Solomon Gardens Hotel is situated on one of Netanya’s loveliest cliffs just a ...
Abraham Hostel Jerusalem is a newly opened hostel located right in the heart of Jerusal...
 

 VideoSideVWP

 
 

 RelevantArticle

 
 

 Events In Area

 
 

 Untitled

 
Suunnittele matkasi Israeliin