Hae

Lisää tältä alueelta

Yleistiedot

Galileasta
Galilean erityispiirteitä ovat korkeahuippuisten vuorten jonot, joki, useat virrat, lukuisat purot, alkukantaiset maisemat, ikivihreät vuoret, tiheät luonnolliset lehdot, laaksot, järvet, harva asutus ja monet vaeltajat ja turistit. 

Tällä sivulla:

Yleistiedot Galileasta

Pohjois-Israelissa sijaitseva vuoristoinen Galilean alue jakautuu kahteen osaan  - Pohjois-Galileaan ja Etelä-Galileaan. Pohjois-Galilean korkein vuori on Har Meron, jonka huippu on 1 208 metriä merenpinnan yläpuolella. Etelä-Galilean korkein piste taas on Kamon-vuoren huippu, joka on 602 metriä merenpinnan yläpuolella.


Runsaiden vesistöjen ja Galilean laaksojen hedelmällisen maaperän ansiosta alue on ollut tiheästi asuttua muinaisista ajoista lähtien. Nykyään alueella asuu koko Israelin suurin eri etnisten ryhmien yhteisö.

Alueella on druusi-kyliä (Beit Jan,
Peki’in) sekä tserkessi-kylilä(Reikhaniya, Kfar Kama), jotka varjelevat muinaisia perinteitään. Lisäksi alueella on arabikyliä, joissa on muslimienemmistö (Kafr Yasif) ja kyliä, joissa enemmistö asukkaista on kristittyjä (Fasuta), sekä kyliä, joissa on kumpiakin yhtä paljon (Ma’alot Tarkhisha).

Galilea on yksi Israelin tärkeimmistä turistikeskuksista, ja se tarjoaa lukuisia eri turistikohteita. Alueella on esimerkiksi valtiollisia muinaiskyliä (kuten Bar’am,
Tsipori, Beit She’arimMonfort ja Kohav Hayarden); Israelin modernin asutuksen alkuajoilta peräisin olevia moshava viljely-yhteisöjä, jotka kertovat sionismin synnyn tarinan (Metula, Yesud Ha-Ma’ala, Rosh Pina); kauniita luonnonpuistoja (Hula-järvi Har Meron, Bar’am Forest, Nahal Kziv sekä monia muita); juutalaisten pyhiä kohteita kuten pyhiä hautoja ja muinaisia synagogia ( kaupungeissa Safed (Tsfat) ja Tiberias); sekä kristittyjä pyhiä kohteita, joissa monet pyhiinvaeltajat vierailevat matkallaan Pyhässä maassa  ( Nasaret, Kfar Nahum (Kapernaum), Jordanjoki ja Genesaretinjärvi.

 

Monet turistikohteet, luonnollinen kauneus ja henkeäsalpaavat maisemat tekevät Galileasta ainutlaatuisen. Galileaa on kutsuttu jopa Israelin Toscanaksi tai Provenceksi. Galilea on kaiken kaikkiaan lumoava alue, joka tarjoaa lukuisia nähtävyyksiä ja elämyksiä.

Majoituspaikat

The hotel is located opposite the Coral Nature Reserve. Most of the rooms have balconie...
Deborah Hotel, also known as Grand Hotel, is an 11-floor building offering standard acc...
A beachfront hotel with suites that have one or two bedrooms, living room, a well-equip...
The hotel is near the American embassy and all its rooms have been renovated.
Galilea