Hae
 

 More From Region

 

Tabgha

Hiljainen Tabghan lahti Genesaretinjärven pohjoisrannalla on monien raamatullisten tarinoiden, kuten kalan ja leivän jakaminen, näyttämö.

Tällä sivulla:

Varhaiset kristityt merkitsivät tämän ihmeen paikan (Matt. 14:15-21, Mark. 6:35-44, Joh. 6:1-14) kirkolla, jossa on upeita mosaiikkeja. Pieni leipien ja kalojen mosaiikki, joka osoittaa paikan, jossa Jeesus siunasi leivän, on noussut tämän paikan ja siihen liittyvän ihmeen rakastetuksi symboliksi.

Vierailijat rakastavat kävelyä matkailuministeriön rakennuttamaa Tabgha-Kapernaumin promenadia pitkin Tabhan lahden toiselle puolelle ja Mensa Christin kirkkoon. Tämä on perinteinen paikka, johon sijoittuvat ylösnousemuksen jälkeiset tapahtumat Johanneksen evankeliumin mukaan (Joh. 21), kuten Jeesuksen valmistama aamiainen seuraajilleen, kalanpyydystämisen ihme ja Pietarin sovinto Jeesuksen kanssa.

Tabgha on kreikkalaista alkuperää oleva sana, joka tarkoittaa seitsemää lähdettä. Yksi niistä, Jobin lähde, virtaa järveen lyhyen matkan päässä promenadia itään päin kuljettaessa.

 

 Sites & Attractions

 
The winery was established in 2003 and it produces approximately 100,000 bottles annual...
The winery was established in 2006 and it produces approximately 4,000 bottles annually...
The winery was established in 1999 and it produces approximately 75,000 bottles annuall...
The winery was established in 2004 and it produces approximately 17,000 bottles annuall...
The winery was established in 2001 and it produces around 9000 bottles annually. The gr...
 

 Accommodations

 
 

 VideoSideVWP

 
 

 RelevantArticle

 
 

 Events In Area

 
 

 Nimetön

 
Galilea