Hae
 

 More From Region

 

Kesarea

Kesarea on menneisyyden ja tulevaisuuden kaupunki, uusi vastakohta muinaiselle. Uutta Kesareaa komistavat upeat nykyaikaiset talot, ja vanha Kesarea tarjoaa matkailijoille ainutlaatuisten ja vaikuttavien rakennusten rauniot. Golffarit voivat nauttia rehevistä väylistä samalla kun hevoskilpailut käynnistyvät kansallispuiston valtavassa hippodromissa. Modernin Kesarean naapurustot ovat hiljaisia ja rauhallisia nykyaikaisen arkkitehtuurin kehtoja, mutta vanha Kesarea vilisee turisteja, jotka ovat saapuneet katsomaan menneisyyden ihmeitä, jotka rakensi yksi muinaisen maailman suurimmista rakennuttajista, kuningas Herodes.   

Tällä sivulla:

Kesarean muinaismuistojen puisto on yksi Israelin vaikuttavimmista puistoista, jossa on ainutlaatuisia rakennuksia eri aikakausilta. Ne ovat hiljainen muistomerkki mullistuksista, jotka ovat kohdanneet Kesareaa viimeisten 2300 vuoden aikana. 50 hehtaarin alueella on rinta rinnan arkkitehtonisia jäänteitä hellenistiseltä aikakaudelta (3. vuosisadalta eaa.) aina ristiretkien aikakauteen (1100-luvulta), jolloin Kesarea oli satamakaupunki ja palveli useita vuosia Israelin pääkaupunkina. Keisari Augustus, jonka mukaan kaupunki on nimetty, lahjoitti sen kuningas Herodekselle. Herodes rakensi sinne suuren sataman lisäksi kylpylöitä, temppeleitä ja viihderakennuksia. Bysanttilaisella kaudella Kesarea oli tärkeä kristittyjen keskus. Varhaiset kristinuskon oppi-isät (Eusebios Kesarealainen ja Origenes) asuivat siellä, ja kristillisen perinteen mukaan täällä käännytettiin ensimmäinen kuvienpalvoja, roomalainen sadanpäämies Kornelius. Ristiretkien aikakaudella kaupunki linnoitettiin muurein ja portein, jotka myöhemmin tuhoutuivat mamelukkien valloituksessa 1200-luvulla. 

Kierros muinaismuistojen puistossa on kuin kävely läpi pitkän tarinan, jossa kulkija voi aistia kuinka antiikkisten rakennusten välissä kulkeneet ihmiset elivät satoja vuosia sitten. Vierailija voi myös nauttia nykyaikaisista, moderneista kokemuksista, kuten kiehtovista musiikkiesityksistä kauniissa Roomalaisessa teatterissa. Puistossa voi myös kävellä muurien ja tornien ympärillä, vaellella linnoituksen ja lukuisten temppelien raunioilla, katsella hevoskilpailuja hippodromilla, vierailla antiikin aikaisessa satamassa ja pienellä taiteilijoiden aukiolla ja tutustua kaupungin menneisyydestä kertovaan, tietokoneella tehtyyn 3D-simulaatioon. Satamassa järjestetään useita kulttuurifestivaaleja ympäri vuoden, ja se tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja, kuten historiallisia arvoituksia, retkiä nelivetoautoilla, maaliammuntaa erilaisilla aseilla, paintballia, taijia rannalla, tooga-työpajoja ja aarteenmetsästystä. Kesarean rannat tarjoavat luonnonkauneutta, ja sukelluksen harrastajat voivat tutustua vedenalaisiin muinaismuistoihin arkeologisessa puistossa sataman vieressä.  

Muinaismuistojen rinnalla on nykyaikaisia kahviloita, viehättäviä ravintoloita, romanttisia sopukoita ja hiekkarantoja. Akvedukti, joka toi vettä Kesarean kaupunkiin on vain yhdeksän kilometrin päässä. Muinaismuistojen puiston vieressä on sisämaakaupunki Caesarea, joka on saanut nimensä antiikin ajan kaupungilta. Kaupunki on täynnä aktiviteetteja, kuten golfkenttiä, hemmottelevia kylpylöitä ja tasokkaita hotelleja. Siellä ovat myös Ralli Art -museo sekä historiallinen kohde, jossa on suurenmoisen palatsin jäänteet. Niihin kuuluvat mosaiikkilattia hienoine lintuaiheineen sekä ainutlaatuinen pöytälevy lasi- ja kultaupotuksin.

 

 

 

 

 Sites & Attractions

 
Ralli Museum 1 – Founded by Harry Recanati, the museum’s various exhibition halls displ...
Five sandstone pillars at the foot of the western cliff of the Amram crater, at the sou...
The purpose of this site is to preserve the Palmakh's heritage and to pass it on. There...
According to one Druze tradition, Nebi (prophet) Yaf’ouri, was a mystic whose high mora...
The museum depicting the history of excavations in the Ophel and in the areas south and...
A museum reenacting the construction of the first Homa u-Migdal settlement and the chai...
 

 Accommodations

 
​Luxury compound containing two luxury suites with all the amenities. Large pool area h...
 

 VideoSideVWP

 
 

 RelevantArticle

 
 

 Events In Area

 
 

 Untitled

 
Välimeren rannikko