Hae
 

 More From Region

 

Netanya

Netanya on vilkas rannikkokaupunki ja tuhansia vierailijoita houkutteleva matkailukeskus Sharonin rannikkotasangolla. Kaupungin edustalla levittäytyvät upeat rannat, lukuisat lomanviettokohteet ja hotellit ovat tehneet siitä suositun matkailukohteen. Netanyaan tutustuttaessa voi kuulla useita eri kieliä, kiitos kaupungin kaduilla liikkuvien eri puolilta maailmaa tulleiden matkailijoiden.

Tällä sivulla:

Netanya

Netanyan juuret ovat pienessä maanviljelyskylässä eli mashavassa sitruspuineen ja matkailijoineen. 1930-luvulla siitä tuli timanttiteollisuuden keskus, joka työllistää yhä monia sen asukkaista.

Tänä päivänä Netanya on vilkas lomakohde. Siellä on kymmeniä hotelleja ja majataloja sekä viehättäviä ka​hviloita ja ravintoloista, joissa on tarjolla erilaisia makuja ja tyylejä, muotiliikkeitä, ostoskeskuksia, gallerioita ja viihdettä. Netanyassa järjestetään festivaaleja ja muita tapahtumia ympäri vuoden, mikä tekee kaupungista eloisan kohtaamispaikan.

Kaupungin keskustassa on ruokabasaari, joka tunnetaan värikkäistä myyntipöydistä ja eksoottisista aromeista. Toinen autenttinen markkinapaikka teollisuusalueella on avoinna joka viikko, ja siellä myydään kenkiä, koruja ja muita kauppatavaroita.

Netanyan hienoin puoli ovat sen rannat, jotka levittäytyvät 12 kilometrin matkalle kaupungin edustalla. Uimarannat täyttyvät kesäisin lomailijoista, ja niillä on urheilu- ja lomavarustusta koko perheelle. Rannan yläpuolella on rosoinen kallioseinämä, ainoa laatuaan Israelissa – jossa on pitkä merelle avautuva kävelykatu. Promenadi on osa “Israel-tietä”, joka on koko maan pituuden kattava merkitty kävelyreitti pohjoisen Dan-kibbutsilta aina etelän Eilatiin saakka.

Netanaylla on arvokas asema paikallisessa historiassa. Siellä on monia mielenkiintoisia kohteita, kuten Um Khaled Khan, joka on ajoitettu mamelukkien ajanjaksolle. Läheisessä puistossa on 1000-vuotias sykomoriviikunapuu. Pninat Shabtai -museossa on jemeniläisen kansantaiteen näyttely, ja Timanttikeskuksen museossa (Diamont Center Museum) on timanttinäyttely ja timanttikaivoksen pienoismalli. 

Luonnonystävät voivat suunnistaa kaupungin eteläosiin, jossa on useita laajoja luonnonsuojelualueita, kuten kurjenmiekkareservaatti, jossa on harvinaisia purppuraiiriksiä, jotka kukkivat helmikuussa ja maaliskuussa. Täältä löytyvät myös Nahal Polegin luonnonsuojelualue, jossa on paljon tämän alueen kotoperäisiä kasveja sekä Udimin luonnonsuojelualue, jonka lammessa voi nähdä kilpikonnia, kaloja ja vesilintuja.

 

 Sites & Attractions

 
The winery was established in 1995 and moved to its current location in 1999. The produ...
The winery was established in 2006 and it produces around 20,000 bottles annually. The ...
The winery was established in 1998 and it produces approximately 100,000 bottles annual...
The winery was established in 2008 and it produces approximately 3,000 – 5,000 bottles ...
The winery was established in 2006 and it produces approximately 4,000 bottles annually...
The winery was established in 1999 and it produces approximately 75,000 bottles annuall...
 

 Accommodations

 
A beautiful suites complex planted in the heart of a peace
​Luxury compound containing two luxury suites with all the amenities. Large pool area h...
 

 VideoSideVWP

 
 

 RelevantArticle

 
 

 Events In Area

 
 

 Nimetön

 
Välimeren rannikko